Durabilitatea tâmplăriei din lemn

Ferestrele cu tâmplărie din lemn stratificat sunt recunoscute nu numai pentru calitate, dar și pentru viața lungă pe care o au. Fiind un material natural, dacă este prelucrat și întreținut corespunzător, lemnul nu va prezenta defecte sau deteriorări pentru o perioadă lungă de timp. Fie că îl utilizați în formă standard, dreptunghiulară, cu arcade sau alte forme specifice, triplul strat de lemn oferă siguranța că își va păstra forma originală. Straturile de lac folosite la finisarea lemnului oferă atât protecție UV cât și posibilitatea de retușări periodice, fără să afecteze calitatea structurală a tâmplăriei.

Cu mentenanță corespunzătoare, geamurile termopan cu tâmplărie din lemn stratificat au practic o perioadă de viață indefinită.

Lemnul ca investiție

Ferestrele din lemn pot fi privite și drept o investiție pe termen lung. Viața lungă pe care o au aceste materiale și calitatea de a fi tot timpul la modă, vă vor face să nu regretați niciodată alegerea făcută.

Ferestre geam termopan cu tamplarie din lemn stratificat

Lemnul – material ecologic

Comparativ cu aluminiul sau PVC-ul, tâmplăria din lemn este 100% ecologică și reciclabilă. Fiind un material natural, lemnul nu are efecte adverse asupra sănătății sau asupra altor materiale cu care intră în contact.

Izolarea termică și fonică a lemnului stratificat

Tâmplăria din lemn păstrează în interorul casei tale o atmosferă naturală, oferind confort și liniște. Factorii exteriori de zgomot sau de temperatură sunt ținuți în afara casei, lemnul stratificat oferind calitatea superioară de care ai nevoie pentru menținerea confortului.

Estetica tâmplăriei din lemn

Frumusețea intrinsecă a finisajelor din lemn oferă spațiului pe care îl ocupă o notă distinctă de eleganță și rafinament.