CONFIDENŢIALITATE

SC Builder’s Passion Choice SRL
CIF: 41009287 Reg. Com. J23/1828/2019

SC Builder’s Passion Choice SRL in calitate de autor, proprietar si unic administrator al site-ului wood-style.ro face eforturi sustinute pentru securizarea informatiilor furnizate de utilizatori in timpul navigarii pe site. Respectarea caracterului privat al informatiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal, a condus la crearea si aplicarea prezentului acord de confidentialitate.

Accesul, vizitarea si utilizarea oricaror facilitati oferite de site-ul wood-style.ro se supune prezentei Politici de Confidentialitate si Termenilor si Conditiilor de Utilizare, motiv pentru care va recomandam sa accesati periodic aceste sectiuni ale site-ului pentru a ramane la curent cu actualizarile efectuate. SC Creative Solution SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor sectiuni fara o notificare prealabila, in concordanta cu legislatia in vigoare.

 

DATELE PRELUCRATE

SC Builder’s Passion Choice SRL poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului wood-style.ro doar cu acordul dumneavoastra si numai daca le furnizati in mod voluntar, prin urmatoarele formulare disponibile pe site:

– formularul de contact (https://wood-style.ro#contact) colecteaza numele si adresa de e-mail ale expeditorului si le utilizeaza strict in scopul facilitarii comunicarii, pentru a transmite mesajul expeditorului catre adresa ferestrelemn@yahoo.com si pentru a permite destinatarului (SC Builder’s Passion Choice SRL) sa raspunda. Aceste mesaje sunt stocate pe serverul care gazduieste site-ul wood-style.ro pe perioada mentinerii comunicarii prin e-mail intre expeditor si Builder’s Passion Choice SRL. Aceste date nu sunt transferate in afara teritoriului Romaniei.

– formularul de abonare la newsletter colecteaza numele si adresa de e-mail a abonatilor care opteaza pentru primirea periodica de informatii referitoare la produsele noastre. Aceste date sunt transferate catre serviciul online Mailchimp, a caror politica de confidentialitate este disponibila aici. Aceste date pot parasi sub un protocol de criptare spatiul Uniunii Europene.

 

TRANSFERUL SI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Builder’s Passion Choice SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre alti terti in afara celor mentionati la sectiunea „DATELE PRELUCRATE” doar in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: operarea site-ului, a magazinului si a tranzactiilor cu carduri sau conformarea la rigorile legii. In aceste cazuri vor fi furnizate catre terti doar datele cu caracter personal necesare indeplinirii obiectului solicitat si vor intra sub influenta acordurilor de confidentialitate si securitate ale partenerilor nostrii. SC Builder’s Passion Choice SRL nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

 

In prezent, transferul datelor cu caracter personal colectate prin site-ul wood-style.ro se poate realiza catre urmatorii terti:

  • serviciul de gazduire web – strict in scopul gazduirii bazelor de date aferente site-ului si magazinului onlines
  • serviciul Mailchimp – pentru transmiterea ocazionala de noutati catre utilizatorii care au optat pentru abonare.

 

COLECTAREA DATELOR ANONIME

SC Builder’s Passion Choice SRL poate colecta date anonime referitoare la traficul si comportamentul vizitatorilor pe paginile site-ului wood-style.ro, date rezultate in urma navigarii. Aceste date sunt transmise de browser-ul utilizatorului, in urma accesarii anumitor pagini din cadrul site-ului wood-style.ro.

In calitatea de unic administrator, SC Builder’s Passion Choice SRL poate prelucra aceste date in urmatoarele scopuri:

– pentru a imbunatati securitatea accesului.
– pentru a imbunatati accesul si a va furniza un serviciu cat mai bun.
– pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
– pentru realizarea de analize si rapoarte statistice

 

COOKIES

Un cookie este un fisier text foarte mic care este controlat de browser-ul de internet al utilizatorului si care stocheaza un numar de identificare care diferentiaza un vizitator al site-ului de alti vizitatori.

Cookie-urile utilizate de site-ul wood-style.ro sunt urmatoarele:

  • Cookie-urile de analiza a traficului Google Analytics, utilizate pentru a ne oferi informatii generale despre preferințele de navigare ale utilizatorilor pe site-ul nostru, in scopul de a imbunatati experienta acestora. Perioada de retentie – 1 an

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

  • Dreptul de a va retrage consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea de catre SC Builder’s Passion Choice SRL a datelor cu caracter personal oferite de catre dvs prin site-ul wood-style.ro.
  • Dreptul la acces la datele personale pe care le colectam si/sau prelucram despre dvs. In urma unei solicitari, in cazul in care colectam date personale referitoare la dvs., va vom oferi o copie a datelor dumneavoastră personale, in format electronic, catre adresa de e-mail specificata de dvs.
  • Dreptul la rectificarea datelor personale, in baza unui temei exprimat de solicitant (erori de redactare, schimbarea datelor, completari etc).
  • Dreptul la ștergerea datelor personale dacă aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, iar arhivarea lor nu este solicitata de legislatia in vigoare. De asemenea, puteti solicita stergerea datelor in situatia in care v-ati retras deja consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale sau datele deja colectate au fost obtinute fara consimtamantul dvs.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării cand se aplica unul dintre urmatoarele cazuri:
    • pe perioada remedierii eventualelor erori care privesc datele dvs, in cazul in care ne sesizati existenta unor astfel de situatii;
    • atunci cand solicitati incetarea prelucrarii datelor, dar nu doriti si stergerea acestora;
    • in alte situatii in care este necesara verificarea / rectificarea acestor date. Dreptul la opoziție fata de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertătile dvs. fundamentale prevaleaza fată de acest interes.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei proceduri de prelucrare automată a datelor dvs.
  • Dreptul la portabilitatea datelor personale – va putem furniza datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acestea sa fie portate direct catre un alt operator de date, in baza consimtamantului pe care l-ati acordat acestuia.
  • De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa institutiilor abilitate sa va reprezinte drepturile, conform legislatiei in vigoare:
    Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
    B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
    Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
    E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

In vederea rezolvarii oricarei sesizari cu privire la modul in care sunt colectate/prelucrate datele dvs. va incurajam sa ne contactati direct, iar noi vom depune toate eforturile necesare pentru a va asigura pe care amiabila exercitarea drepturilor descrise mai sus. Datele noastre de contact sunt:

 

SC Builder’s Passion Choice SRL
+40 762.704.795
ferestrelemn@yahoo.com

 

ALTE INFORMATII

In cazul in care aveti orice fel de nelamuriri sau precizari cu privire la Politica de Confidentialitate si Securitate sau doriti sa fiti informat despre datele cu caracter personal ce va privesc nu ezitati sa ne contactati prin una din metodele puse la dispozitie:

+40 762.704.795
ferestrelemn@yahoo.com