despre WOOD-STYLE Şi despre tâmplăria din lemn stratificat cu geam termopan

Pasiunea pentru lemn ne-a adus impreună, suntem o echipa plină de entuziasm,formată din oameni responsabili, ambițioși și pasionați, pregătiți pentru orice provocare.

Gluma si deviza noastră  :  Stolerie cu tichie 🙂

Ce vă putem oferi?

– tâmplarie din lemn

-tâmplărie din lemn stratificat

-ferestre și uși din lemn stratificat lucrate manual

-ferstre și uși din lemn stratificat lucrate industrial

Când vine vorba despre tâmplarie, unele persoane asociază lemnul cu ceva ieftin și accesibil, însă nu este acesta cazul întotdeauna. Lemnul este supus unor procese de durată ce nu pot fi comparate cu alte tehnologii de duzina disponibile în zilele noastre cum ar fi ferestrele din PVC, însă nu există grad de comparatie când vorbim de design si durabilitate .

Wood & Style promovează producția și comercializarea de tâmplărie din lemn stratificat cu ferestre și uși termopan cât și a mobilierului de casă și grădină de producție autohtonă .

Pentru produsele din gama tâmplariei de lemn stratificat cu geam termopan sau   tripan (cu trei foi de sticla) se folosesc componente de cea mai bună calitate, structură și rezistență.

COMPONENTELE PE CARE LE FOLOSIM

  • feronerie AGB;
  • mânere Hoppe (Germania);
  • balamale uși AGB R4;
  • sistem de acoperire cu lacuri ecologice pe bază de apă : Golda- Sayerlack
  • garnituri de etanșare Trelleborg (Suedia);
  • lemnul folosit este numai indigen, deoarece este bine adaptat condițiilor climatice, stratificarea acestuia eliminând eventualele defecte ale lemnului cum ar fi: torsionarea în timp și apariția altor deformări și crăpături.
  • Geamuri termopan, tripan, duplex(antiefracție) – LOW-E , Four Seasons

PROFILE

În interiorul clădirilor dotate cu tâmplărie din lemn nu se formează condens nefiind necesară (ca în cazul tâmplăriei din PVC) deschiderea zilnică a ferestrelor și ușilor pentru eliminarea vaporilor de apă. Grosimea profilelor din lemn stratificat poate să varieze de la 48 mm la 78 mm.

Profilul cel mai gros este folosit în cazul lucrărilor în care e recomandat geamul termopan cu 3 foi/straturi de sticlă. Acesta asigură cea mai bună izolare fonică și termică, de până la 0.5 w/m2K.

GARANȚIE

Garanție pentru tâmplărie  – 5 ani

ADRESA

Ilfov, România

EMAIL

ferestrelemn@yahoo.com