TERMENI ŞI CONDIŢII

CINE SUNTEM

Acest site web este administrat de:

S.C. Builder’s Passion Choice SRL
CIF: 41009287 Reg. Com. J23/1828/2019

Pe întreg site-ul, termenii „noi” și „nostru” se referă la SC Builder’s Passion Choice SRL . Oferim acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate în această pagină.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții.

Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, vă este interzis să utilizați site-ul sau conținutul său: (a) pentru orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale. naționale sau internaționale; (d) pentru a încălca drepturile de proprietate intelectuală ale autorilor sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru hărțuire, abuz, insulte, defăimare, calomnie, intimidare sau discriminare pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau handicap; (f) pentru a prezenta informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malware; (h) pentru a colecta sau pentru a monitoriza informațiile personale ale altora; (i)pentru spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral.

Utilizarea acestui serviciu este condiționată de agrearea Politicii de Confidențialitate, conform cu legea în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, în baza oricărui motiv întemeiat, în orice moment.

Înțelegeți că informațiile furnizate de dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) pot fi transferate necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor, fără a consulta surse primare. În acest scop, aveți la dispoziție date alternative de contact pentru reprezentanții noștri: e-mail: ferestrelemn@yahoo.com telefon: 0762.704.795.

DREPTURI DE AUTOR

Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu vindeți sau să exploatați nici o porțiune a conținutului oferit pe acest site. Toate drepturile asupra conținutului oferit de site-ul nostru sunt deținute de compania noastră.

PRODUSE

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.

ALTE INFORMATII

Anumite secțiuni de conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți. Aceste materiale vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materialele în cauză sau site-urile terților.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, pretențiile, preocupările sau întrebările privind produsele terților ar trebui direcționate către aceștia.

Termenii și Conditiile se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca inițial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă, va fi luată în considerare competența instanței judecătorești.