PRODUSELE WOOD-STYLE ŞI PREŢURI

Prețul produselor cu tâmplărie de lemn stratificat și cu geam termopan nu poate fi cuantificat exact doar de metrul pătrat de suprafață, întrucât diferă în funcție de caracteristicile lucrării:

  • esența lemnoasă folosită
  • tipul de feronerie utilizat (standard, oscilo-batanta, antiefracție, glisantă)
  • prețul întreținerii tâmplăriei
  • tipul de sticlă dorită (transparentă, colorată, antiefracție, ornament și grosimea acesteia)
  • geometria tâmplăriei comandate
  • volumul lucrărilor comandate și repetabilitatea comenzilor, opțiuni privind transportul și montajul, chiar demontarea vechii tâmplării
  • cerințe privind termenul de execuție sau de plată

FERESTRE ȘI UȘI DIN LEMN

PRODUSE ȘI PREȚURI

Wood Style

Ferestre din lemn stratificat

Wood-Style vă oferă ferestre din lemn stratificat, fabricate pe comandă, din esențe de lemn la alegerea dvs., cu profile de diferite dimensiuni, în funcție de necesitate si tipul de geam ales. Geamurile cu tâmplărie din lemn sunt o alternativă foarte bună la tâmplăria PVC deoarece permit trecerea aerului, evitând formarea condensului.
Fie că doriți să dati o notă de eleganță casei dumneavoastra, fie că doriți să adăugați o notă rustică, ferestrele din lemn sunt soluția perfecta.

Molid/Pin: de la 155 EUR/mp

Stejar: de la 190 EUR /mp

Wood Style

Uși de interior

Ușile de interior se produc personalizat, în funcție de cerințele și gusturile clienților. Se pot fabrica dintr-o multitudine de estențe, cu diferite grosimi, în functie de proiect. Tâmplăria din lemn permite stilului dvs. individual să fie reprezentat în interiorul decorului dvs. de acasă. În ceea ce privește tipurile de lemn, ușile de stejar, ușile din mahon și ușile din lemn de nuc sunt alegeri populare. Apoi, stilul propriu-zis al ușilor – doriți uși din lemn masiv sau să conțină panouri de sticlă pentru a lăsa înăuntru lumină suplimentară? Poate preferați panouri simple sau detaliate cu sculptură elegantă? Deasemenea, aveți de ales dintr-o gama foarte variata de vopsele pentru ușile dvs.

Molid/Pin: de la 2350 RON

Stejar: de la 2800 RON

Wood Style

Uși de exterior

Ușile din lemn sunt făcute să reziste, uneori până la 60 de ani, dacă sunt îngrijite corespunzător. Realizate din materiale naturale, au proprietăți excelente de izolare, fiind astfel ideale pentru menținerea temperaturii în locuința dvs. Pe lângă izolarea termica, ușile de lemn asigură și o izolare fonică excelentă. Lemnul este o resursă naturală și, ca atare, daunele aduse mediului pot fi limitate prin plantarea de noi arbori, asigurând un viitor durabil pentru acest material.
Cum aceste uși rezistă mult timp, nu vor necesita înlocuire pentru o perioadă lungă, făcându-le alegerea cea mai buna și cea mai VERDE.

Molid/Pin: de la 4000 RON

Stejar: de la 5800 RON

Alegerea ușilor potrivite pentru dvs. poate fi dificilă, dar suntem la dispoziție pentru a vă ajuta cu sfaturi de specialitate și personal complet instruit pentru a vă sfătui la fiecare pas.

CONTACTAȚI – NE PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

ADRESA

 Ilfov, Romania

TELEFON

+40 762.704.795 

EMAIL

ferestrelemn@yahoo.com